Vaihto ja palautus

Näin vaihdat/palautat tilaamasi tuotteen:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat vaihtaa tuotetta, suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostilla verkkokauppa[at]travalle.fi ja ilmoittamaan haluamasi malli, väri ja koko, jotta voimme varmistaa tuotteen saatavuuden. Palautettavien tuotteiden yhteishinnan tulee olla sama tai enemmän kuin on tilalle vaihdettavien tuotteiden yhteishinta. Jos palauttamiesi tuotteiden yhteishinta on pienempi kuin tilalle haluamiesi tuotteiden, palauta tuotteet ja tee uusi tilaus.

Vaihto ja palautus asiakaspalautuksena postin tai Postin pakettiautomaatin kautta. Postin pakettiautomaatin kautta voi tehdä palautuksen vain, jos toimitustapana on ollut  Postin pakettiautomaatti. Asiakaspalautuksena lähetetty paketti tulee suoraan Travallelle eikä siitä tule sinulle kuluja.

Emme lunasta postiennakkopaketteja.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

• lähetyksen mukana tullut vaihto- ja palautuslomke johon täytät

• palautus-/vaihtopäivä
• tilausnumero (löytyy tuotteiden mukana tulleesta lähetyslistasta)
• nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• palautettavien/vaihdettavien tuotteiden tiedot

• Nopeuttaaksesi palautuksen / vaihdon käsittelyä, voit lähettää palautuksen / vaihdon mukana myös kopion sähköpostiisi tulleesta Travalle Oy:n tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:

Travalle Oy
Vehnämyllynkatu 39
33560 Tampere

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on vastaanotettu, hyväksytty ja käsitelty, rahat palautetaan Paytrail Oyj:n kautta.

Palautus verkkopankkiin

Kun palautettu tuote on saapunut Travalle Oy:lle, tekee Travalle Oy palautuksen Paytrail Oyj:n kautta.

Paytrail Oyj lähettää sähköpostin jossa pyydetään tilinumero jolle palautus maksetaan. Sähköpostissa on linkki "Siirry vahvistamaan tilinumerosi tällä painikkeella" kun tilinumero on lähetetty, palauttaa Paytrail Oyj maksun ilmoitetulle tilinumerolle muutamassa päivässä.

Luottokortti / Collector Bank palautukset

Kun palautettu tuote on saapunut Travalle Oy:lle, tekee Travalle Oy palautukset Paytrail Oyj:n kautta.