Toimitusehdot

Voimassa 28.9.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Travalle Oy Y-tunnus 0689746-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä Travalle Oy:n verkkokaupan kautta osoitteesta: www.travalle.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

• tilauksen tiedot
• tilaajan tiedot
• toimitustapa
• tilatut tuotteet
• hintayhteenveto

Sivuillamme olevan asiakastilin kautta voit rekisteröityneenä asiakkaana tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkopankki maksu

Kotimaiset verkkopankit, maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta. Palautukset siirtyvät pankkitilillesi.

Luottokorttimaksut

Luottokorttimaksaminen tapahtuu Pautril Oyj:n kautta. Palautukset siirtyvät luottokortti tilillesi.

Maksu Collector

Lasku/tili maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta. Palautukset siirtyvät Collector Bank tilillesi. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Maksu reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä:

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitusaika

Postitamme tilauksesi 1-3 arkipäivän kuluttua maksun suorittamisesta, jollei tuotteen tiedoissa lue erillistä toimitusaikaa. 

Toimitustapa ja toimituskulut

Tilaamasi tuotteet voidaan toimittaa lähimmästä postitoimipisteestäsi tai valitsemastasi Postin pakettiautomaatista noudettavaksi.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Hinnat:

Postipaketti postitoimipisteeseen 5,00 euroa
Postipaketti  Postin pakettiautomaattiin 5,00 euroa

Kun jätät matkapuhelinnumerosi meille, niin saat ennakkoilmoituksen postipakettisi saapumisesta tekstiviestinä matkapuhelimeesi.
Tilatessasi tuotteet Postin pakettiautomaattiin, matkapuhelinnumero pitää aina ilmoittaa. Postin pakettiautomaattiin toimitettavan paketin saapumisilmoitus sekä lokeron avauskoodi lähetetään tekstiviestillä paketin saavuttua Postin pakettiautomaatin lokeroon.

Palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuspostikuluista, jotka Paytrail Oyj vähentää palautusmaksusta.

Palautus tulee tehdä postin asiakaspalautuksena. Palautustunnuksemme postissa on 603868, kirjoita tämä paketin päälle ja pyydä kuitti postista.

Emme lunasta postiennakkopaketteja.

Laita palautuspakettiin lähetyksen mukana tullut palautuslomake täytettynä palautetuista tuotteista.

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, palautathan alkuperäisen tuotteen ja teethän uuden tilauksen.

Olemme mielellään avuksi oikean mallin ja koon valinnassa. Huomaathan, että verkkokaupassamme on jokaisen mallin kohdalla linkki ”tarkista tästä oikea koko” Siinä on annettu tuotteen tärkeimmät mitat, joiden avulla oikea koko löytyy.

Palautusosoite:

Travalle Oy
Vehnämyllynkatu 39
33560 Tampere

palautustunnus 603868

Kun palautus on vastaanotettu, hyväksytty ja käsitelty, rahat palautetaan Paytrail Oyj:n kautta. Paytrail Oyj hoitaa verkkokauppamme maksuliikenteen. Vähennämme palautusmaksusta 5,00€ palautuspostikuluja.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen verkkokauppa[at]travalle.fi tai postitse:

Travalle Oy
Vehnämyllynkatu 39
33560 Tampere

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Travalle Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Travalle Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Travalle Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rekisteriseloste

Sivun alkuun