Travalle valmistaa lasten ulkovaatteita joka säälle

 

Travalle Oy

Valmistamme vaatteita lasten ulkoleikkeihin pitkällä kokemuksella

Tamperelainen perheyritys Travalle Oy valmistaa lapsille ulkohaalareita, - takkeja ja -housuja. Tuotteemme ovat suomalaisen suunnittelijan suunnittelemia ja valmistettu korkealuokkaisista testatuista materiaaleista. Valikoimastamme löytyy sopiva ulkoiluvaruste vauva-ikäisistä aina 12-vuotiaisiin asti.

Travallen juuret ulottuvat vuoteen 1969. Perheyrityksemme yli 40-vuotinen tietotaito säilyy edelleen suvussa ja antaa vankan pohjan tuotteiden ja yrityksen kehittymiselle sekä siirtyy eteenpäin myös työntekijöille. Periytyvä tietotaito ei kuitenkaan ole ainoa edellytys onnistuneelle vaatteelle vaan seuraamme myös aktiivisesti koko ajan kehittyvän vaatetusalan trendejä ja säädöksiä sekä kuuntelemme asiakkaidemme antamaa palautetta.

Ulkoilupuku on lapsen työvaate

Tuotekehityksen läpimurtoja ovat tuotemerkkimme Remu® ja SuperRemu®, jotka syntyivät 80-luvulla kosteuttahylkiviksi haalareiksi ja joiden vedenpitävyys on vuosien myötä kehittynyt erinomaiseksi. Materiaalien testaus ja tuotekehitys ovat jatkuvia prosesseja, joilla varmistamme edellytykset laadukkaan ja ajanmukaisen tuotteen valmistukselle. Lapsi käyttää ulkoilupukua parhaimmillaan useita tunteja joka päivä, joten pidämme ensiarvoisen tärkeänä, että vaatteet suunnitellaan sekä leikkivää lasta että vaatetta huoltavaa aikuista ajatellen. Kaikkien tuotteidemme suunnittelussa huomioimme kestävyydenturvallisuudenhelppohoitoisuuden sekä toimivuuden pohjoisen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Mistä Travallen tuotteita löytyy?

Tuotteillamme on jälleenmyyjinä ympäri Suomea niin erikoistuneita lastenvaateliikkeitä kuin suuria tavarataloketjuja. Tuotteitamme voi ostaa myös Tampereella sijaitsevasta myymälästämme sekä tilata verkkokauppamme kautta Suomen alueelle. Tuotteitamme myydään myös Venäjällä, Baltian maissa ja Pohjoismaissa.